Werken bij Kraam & Co

Kraam & Co staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid en jarenlange ervaring op het gebied van kraamzorg in Abcoude en omstreken. Wij bieden professionele service rond de geboorte van moeder en kind.

Ons uitgangspunt is kwalitatief goede zorg te bieden tijdens de bevalling en de daarop volgende kraamperiode. We werken in een klein, betrokken team dat de bevordering van deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarom vindt er regelmatig bijscholing plaats omtrent de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen de kraamzorg.

Als kraamverzorgende ben je het gezicht van Kraam & Co. Je bent de steun en toeverlaat voor jonge ouders in een bijzondere tijd. Een optimale klantgerichtheid en het organiseren van de zorg is hierbij erg belangrijk. Jij begeleidt ouders bij ‘’de eerste stap in de goede richting.’’

Ons werkgebied is Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Baambrugge, Breukelen, Diemen, Duivendrecht, Kortenhoef, Loenen a/d Vecht, Loenersloot, Mijdrecht, Nederhorst den Berg, Nieuwersluis, Nieuwer ter Aa, Ouderkerk a/d Amstel, Vinkeveen, Vreeland, Weesp, Uithoorn en Wilnis.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste kraamverzorgenden die zich herkennen in bovenstaand profiel.

Wij verwachten dat je in het bezit bent van de volgende certificaten:

  • Borstvoeding
  • Vroegsignalering
  • Kinder EHBO

Tevens verwachten wij dat je aangemeld bent bij het Kenniscentrum Kraamzorg (of bereid bent om dit te doen) en in het bezit bent van een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Salaris volgens CAO Kraamzorg.

Stuur je sollicitatiebrief en C.V. naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T.a.v. Denise of Ilona. 

Je kunt je sollicitatiebrief en C.V. ook per post versturen:
Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude
T.a.v. M. Piening