Mariella

Marielle en baby 2019

Erg prettige kraamhulp; vriendelijk, zorgzaam en deskundig. Mariella heeft me heel goed geholpen bij de borstvoeding. Ondanks dat het mijn derde kindje was heeft ze toch weer extra begeleiding en tips kunnen geven, om problemen waar ik de vorige keer mee te maken had te voorkomen. Dit deed ze zonder opdringerig te zijn of borstvoeding heilig te verklaren. Erg prettig en deskundig dus. Al met al dus een prettige kraamzorg!


Wij hebben onze kraamperiode als zeer positief ervaren en dat kwam mede door de prettige, professionele begeleiding van Mariella! We stonden aanvankelijk wat sceptisch tegenover kraamzorg, maar deze ervaring was alleen maar positief. We zijn heel blij met onze keuze voor Kraam & Co. Mariella, nogmaals bedankt voor je begeleiding tijdens en na de bevalling. We missen je wel hoor!! 
Groetjes, Casper, Caroline, Yara en Myrthe.


Mariella verdient een 10 met een griffel! Ze werkt keihard, met aandacht, geduld en expertise. Ze gaat non-stop door. Dankzij haar is mijn onrust en ongemak een heel stuk verlicht. Ze is alles wat een kraamvrouw met baby wensen kan. Bij mijn eerste zoon heb ik een hele slechte ervaring met de kraamzorg gehad, dus ik kan een goede vergelijking maken en Mariella maakte nu echt het verschil!


 Mariella is een kundig en intelligente kraamverzorgster, maar ook lief en verzorgend. Ze voelde goed aan hoe ik mij als kraamvrouw voelde en wist daar op een juiste manier mee om te gaan door eea soms even te laten rusten. Ze had heel snel door dat onze zoon een tekort tongriempje had en heeft adequaat gehandeld door zowel aan te geven bij de vk als dezelfde dag nog een lactatiekundige te bellen. Ook had ze in haar eigen tijd artikelen gezocht om oefeningen te doen met de tong van Maurits. Waardeer ik zeer! Kliefen is 1, maar nazorg is minstens zo belangrijk. Kloven waren er inmiddels al maar door vooruitziende blik was ik er snel vanaf.

Kraam & Co

Wat een persoonlijk en behulpzaam kraambureau zijn jullie. Echt een dikke 10.


I am so happy that I choose Kraam & Co, everyone I have come into contact with from the team has been amazing. Denise made a first wonderful impression, then Gonnie was great help during birth,  and Renee rounded up our experience with Kraam & Co. I am very happy and still think about all the beautiful ladies from Kraam & Co whom I fully trusted with mine and my sons well-being. Renee was a very strong support to us and I was very happy to have spent time with her in those days. Thank you Denise, Gonnie and Renee for all of your support, kindness and passion. With lots of love.


Blijf zoveel mogelijk het type kraamverzorgster op het type gezin afspiegelen waar mogelijk. In ons geval heeft het zeer goed uitgepakt door een nuchter persoon bij ons te plaatsen.


Ga vooral zo door! De kolf die jullie zijn komen brengen, echt super service ook. Bedankt!


In deze kraamperiode viel alles op zijn plek.
Ik was ontzettend blij dat het intakegesprek goed gecommuniceerd was met zowel de Gonnie, partusassistente als Ilva, de kraamverzorgende. Het contact met alle partijen van Kraam & Co heb ik als zeer positief ervaren. Ik voelde me serieus genomen over de zorgen die ik had en daar werd ook na de bevalling aandacht aan besteed.


We hebben al het contact met Kraam & Co als zeer prettig en professioneel ervaren. Van het moment van inschrijven tot en met het intakegesprek, het contact toen we in het ziekenhuis verbleven, de kraamweek zelf en het contact na afloop over het doorhuren van de kolf.


Bij een volgende zwangerschap zou ik mij weer bij Kraam & Co inschrijven.
Ik heb verlengde kraamzorg gehad na 5 dagen ziekenhuisopname, kraamzorg t/m dag 10. Door ziekbed was de kraamzorg extra welkom. Ik werd als kraamvrouw goed verzorgd, goed voorgelicht en volledig ontlast. Zeer prettige ervaring.


Erg prettig kraambureau, snel en persoonlijk in reactie/contact en goed georganiseerd met oog voor kwaliteit (1 kraamverzorgende gedurende kraamtijd en tussentijdse evaluatie). Houden zo!


Geen tips, wel een compliment: ik ben super tevreden, bedankt voor de goede zorgen!


For the office - Very helpful and understanding. We got full support in arranging for desired kraamverzorger in a case where the baby was pre mature.


Ik heb de zeer goede zorgen van de intaker zeer gewaardeerd tijdens de intake en in de maanden daarna. Dankzij haar ging het vanaf haar bezoek (intake) weer bergopwaarts met mij. Ik had iemand nodig die op dat moment ingreep en dat heeft zij gedaan. Nogmaals mijn grote dank!!!


 Fantastische kraamzorg, we waren ontzettend tevreden. Als we iets ter verbetering zouden moeten bedenken, dan is het onderstaande, maar dat is een klein item, en valt in het niet bij hoe positief we de kraamzorg hebben ervaren! De hoeveelheid informatie die moet worden gegeven (adhv een checklist) is soms wel wat overweldigend, maar ik snap wel dat jullie alle punten graag willen bespreken. Weet ook niet precies hoe je dat het beste kunt oplossen.


Wij willen Kraam & Co een groot compliment geven.
Tijdens het intake gesprek werd gevraagd naar onze verwachtingen. De intaker luisterde goed en aandachtig. Op het moment dat wij kraamzorg nodig hadden, kregen wij deze van Marja. Ook aan haar willen wij onze complimenten en dank overbrengen. Ze is erg prettig in de omgang (dit geldt voor alle gezinsleden en de mensen die op visite kwamen), is rustig en geeft heldere uitleg. Ook waren wij heel tevreden over de zorg voor het huishouden. Marja was de kraamverzorgster waar wij op hoopten. De kraamtijd hebben wij dan ook als een zeer prettig ervaren.


Wat hebben wij een fantastische kraamverzorgsters gehad. Beiden zeer deskundig, (een goed voorbeeld is hoe Anita adequaat en in alle rust wist in te grijpen bij een moment dat onze zoon het even zwaar en benauwd had door slijm en de tips van Joke bij het ontstaan van tepelkloofjes en haar oplettendheid toen onze kleine wat langduriger wat vreemde schokkende bewegingen maakte tijdens zijn slaap) Ontzettend verzorgend en lief waren ze voor zowel onze zoon, voor mij en de rest van ons drukke gezin. Maar ook het aanpakken hier in huis, het schoonhouden, wassen en voorlichten. Dankzij deze twee lieve warme en ervaren dames hebben wij echt een onwijs relaxte start gehad waarbij wij alle tijd en ruimte hebben gehad om ons kleintje te leren kennen en rustig te wennen aan ons nieuwe gezinnetje! Enige tegenvaller was dat we weer afscheid van ze moesten nemen! We missen ze nog steeds.. Bedankt voor alles!!

Marinka


We zijn heel tevreden geweest met Marinka, wat een geweldige vrouw! Zo lief, vriendelijk en behulpzaam!


 Wij waren heeeeel blij met onze kraamverzorgende Marinka! We hadden echt geen betere kraamhulp kunnen wensen voor deze bijzondere periode van ons leven, en zullen haar nooit vergeten. Hartelijk dank Kraam&Co!


 Marinka provided exceptional care to our family and newborn. She is an outstanding carer, always calm, peaceful and happy and she had a good energy in our home that helped us relax with the new baby. She also helped me establish good habits for breastfeeding, drinking enough fluids and eating healthy nutritious food so that after she finished I have a good routine for looking after our newborn baby boy. Thank you Marinka!  

Ilona

Dankzij Ilona zijn we deze week goed doorgekomen! Zij is onze kraamweekheldin!


Ilona is een geweldige kraamverzorgende. Ze heeft mij heel goed geholpen en ondersteund! Ilona werkt vanuit eigen ervaring en opgedane kennis. Ze deelt veel en en legt alles goed en duidelijk uit. Daarnaast heeft ze een goed gevoel voor humor, is rustig en geduldig. Heb genoten van haar goede zorgen tijdens mijn kraamweek. Dank, dank, dank!!


 We waren zeer positief over Ilona en hopen bij een mogelijk tweede kindje weer gebruik te kunnen maken van haar ondersteuning. We hebben een heerlijke kraamweek achter de rug, dankzij haar!


 Ilona is een fantastische kraamverzorgende, we hadden een hele fijne klik met haar. Ze denkt -en handelt- in belang van moeder en kind (en begeleidt ook de kersverse papa). De manier waarop zij ons dingen geleerd heeft was erg prettig. Niet belerend, maar echt begeleidend. We kijken terug op een hele fijne kraamweek!


Ilona is echt een fantastische kraamverzorgende die haar werk met veel liefde en warmte doet. Zij kan zich heel goed inleven in het gezin en had in no time door waar onze behoeften lagen zowel op verzorgings gebied als op psychologisch gebied. Zij geeft goed haar advies volgens de richtlijnen en geeft daarbij ruimte om het op je eigen manier in te vullen. Ook onze andere zoon van 5 was gek op haar en vraagt nog steeds of ik haar ook mis. In die paar dagen ben ik me echt gaan hechten aan haar en vond het heel jammer dat ze alweer wegging. Ik wens elke nieuwe papa en mama haar toe!


 Ilona heeft het fantastisch gedaan, we hadden het niet beter kunnen wensen. Lief, behulpzaam en duidelijk! Was heel fijn om haar bij ons te hebben.

Gonnie

Een fantastische kraamweek met een geweldige kraamhulp! En ook Gonnie niet te vergeten, die mijn thuisbevalling heeft begeleid, was fantastisch!
Jammer dat ik bij mijn eerste 2 bevallingen niet van jullie bestaan afwist (bij de 2de was ik helaas te laat met aanmelden). Ik zal jullie zeker aanbevelen bij zwangere vriendinnen.

Succes met Kraam & co!

Miriam

MiriamLuaMiriam was altijd opgewekt, ontzettend zorgzaam en handelde adequaat toen dit nodig was. Ze heeft ons veel zelfvertrouwen gegeven en zorgde voor structuur, die we erg nodig hadden. (Foto)


Wij zijn zeer tevreden over jullie bureau! We waren ontzettend blij met de goede zorgen van Miriam. Mocht er in de toekomst een tweede kindje komen, dan is er geen twijfel om ons weer bij jullie bureau aan te melden.


Een pluim of veer voor Miriam! Wat een steun, behulpzaamheid, gezelligheid, leerzaamheid en positiviteit heeft zij ons gegeven. De grenzeloze moeite om mijn kleine aan de borst te krijgen, maar ook de uitleg dat ik niet faal als ik wil stoppen. De fruithapjes, de positieve houding, de grapjes, alles maakte haar tot een geweldige kraamverzorgende die wij graag weer zouden willen bij ons volgende kind!


Het was voor ons fijn om Miriam weer te zien. Voor mij is Miriam meer dan een kraamverzorgster. Zij doet haar werk met heel haar hart en de warmte hebben wij allen gevoeld.


 Ik ben, zoals jullie al doorhebben, heel erg blij geweest met Miriam. Ze heeft het fantastisch gedaan, kon echt niet beter!


Miriam heeft ons afgelopen week op de roze wolk gezet. Wij hebben heel veel aan haar gehad.haar kunde en ervaring en persoonlijkheid zijn heel bijzonder.danlzij Miriam gaat het heel goed met ons. Ze heeft goed voor ons gezorgd en mijn partner erg betrokken bij alles.Advies over BV was geweldig. Veel van haar geleerd. We missen haar vreselijk :-)


 Wederom zeer tevreden met jullie kraamzorg. Het is gelukt om Miriam weer te krijgen en dat was voor ons van zeer grote waarde. Door haar is de kraamweek weer een zeer fijne week geworden, vol deskundig advies, liefdevolle begeleiding en precies de goede combinatie tussen aanwezig zijn en zelfstandig werken als daar behoefte aan was. Onze pasgeboren zoon, dochter, mijn vriend en ik zijn weer zeer goed verzorgd en we gaan, zeker dankzij Miriam, vol vertrouwen de komende drukke tijd tegemoet. Veel dank, mocht er nog een kindje geboren worden, dan kom ik zeker bij jullie terug!

Esther

Geen verbetering te noemen. Ben ZEER tevreden over Kraam & Co en Esther. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn kraamperiode fijn en onvergetelijk was. Ook geweldig dat Anita meteen de eerste dag meekwam ivm de uitleg omtrent borstvoeding en kolven.


Esther is echt een topper!
Onze oudste dochter is normaal superverlegen maar er was meteen een klik tussen ze. Dat was voor mij al een opluchting en een fijn begin van de kraamweek.
En ook voor mij was ze heel lief en altijd een luisterend oor!


Very good job, from very nice and friendly ladies (Miriam and Esther) and with a lot of experience: we have been very happy!

Ester

Ester was heel erg behulpzaam en deskundig. Heel erg prettig om haar de eerste week erbij te hebben. Ze bleef zo lang als nodig en kwam met duidelijk strategie├źn toen de borstvoeding niet lukte. Ook liet ze me vrij om zelf keuzes te maken. Helemaal top!


We hebben een heerlijke kraamtijd gehad met Ester, ons dochtertje Yenthe had wat opstart problemen en Ester reageerde overal super goed op en deelde haar zorgen met ons, was heel fijn om haar hier te hebben.


Ester is echt een topper! Dit was mijn 3e ervaring met Kraam & Co, maar Ester heeft echt alles overtroffen en dat ik bij een 3e kindje nog zoveel bij kon leren!


Tijdens de kraamtijd opnieuw een fantastische week gehad. Je hebt oog voor de kraamvrouw maar tegelijkertijd hou je ook het huishouden bij zonder ergens in te kort te schieten. Ik heb me geen moment onzeker of onwetend gevoeld. Indien we toch besluiten voor een 3e kindje te gaan, vragen we jou opnieuw. Ga zo door!!! 


 Ester is een topper en een heel leuk persoon. Ook precies wat je hoopt van een kraamhulp: lief, betrokken en deskundig. Tussen alle tips en adviezen door krijgt ze het ook nog voor elkaar om je hele huishouden te runnen en je ontzettend te verwennen.

Marja

Bedankt dat jullie Marja afgelopen dagen bij ons gezin hebben toegevoegd, we hadden ons geen betere kraamzorg kunnen voorstellen! Was vandaag stil in huis :-(


Wij hebben de kraamperiode als zeer mooie en bijzondere periode beschouwd en dit kwam mede door de goede zorgen van Marja. Wij hebben dit zeer gewaardeerd en hebben een top tijd gehad. Hierbij willen we haar nog heel erg bedanken voor de fijne tijd.


In het geval van een eventueel volgend kind wensen wij Marja wederom als kraamverzorgende. Wij hebben Marja als een zeer positieve invloed ervaren in onze kraamtijd.


 Dikke 10 voor Marja!


 Marja is ontzettend zorgzaam en is goed in haar werk. Marja bedankt!


 Marja is GEWELDIG, gaf zelfs ehbo tips. Geen tips alleen complimten.


We had wonderful experience with Marja. As kraamvrouw, I am very happy. Marja was here with me from the day I delivered. She helped me immensely with breast feeding, taking care of the baby and the family overall. She is a wonderful human being and has a very positive attitude. She looks at things differently and provides solutions which fit with the situation. Compassionate, friendly, knows her job very well are just a few words for her. I am very happy with Kraam & Co overall, with both my previous bevalling and now.


 Ontzettend tevreden over de kraamzorg die Marja heeft geboden. Ze sloot heel goed aan bij waar wij behoefte aan hadden.


 Marja was super. We hadden ons geen betere kraamverzorgende kunnen wensen. Het consultatiebureau was ook onder de indruk over alle onderwerpen waarmee Marja ons geholpen heeft en waarover ze ons alllemaal al voorgelicht heeft.

Joke

Joke was meedenkend, behulpzaam, gezellig heeft me wegwijs gemaakt echt super, door rustig alles uit te leggen, op elke situatie inspelend, nogmaals veel dank.

Anneke

kraamzorg was zeer betrokken en lief voor ons. Wat mij opviel is dat ze wel verplicht is een hele administratie bij te houden, naar mijn idee wel beetje teveel van het goede.


 Anneke is een top kraamverzorgster. We hebben heel veel aan haar gehad. Ik zou haar zeker aanraden!


 Ik ben heel erg tevreden met alle hulp van Anneke, dus jullie bedrijf ik zal jullie zeker aanraden bij anderen!


Anneke was de beste kraamverzorgster die we ons hadden kunnen wensen. Ze was deskundig en goed op de hoogte van alle nieuwste inzichten en kennis, legde alles goed en eerlijk uit en voelde goed aan waar behoefte aan was. Daarnaast gewoon een hele prettige persoon om in huis te hebben.

Simone

Een dikke pluim voor Simone. Zij heeft onze kraamtijd tot een feestje gemaakt!


 

Mieke

Wij hebben de zorg als heel prettig en erg behulpzaam ervaren. Er was een goede match tussen onze wensen in de kraamweek en de kraamverzorgende die wij troffen!


Mieke is een goede en gezellige kraamverzorgende!


Iedereen zou Mieke willen als kraamverzorgster. Het was een top week!


Wij hebben een hele fijne, ontspannen kraamweek gehad met Mieke. Wij voelde ons allen drie op ons gemak bij haar. Als wij nog een tweede kindje mogen krijgen over een paar jaar en Mieke werkt er nog zouden wij graag Mieke weer willen.


De hulp van Mieke tijdens de bevalling en in de kraamweek was heel fijn. Niet alleen omdat Mieke een bekende voor ons was maar ook wat ze deed en op fijne wijze! Bedankt kraam & Co.


Wij hebben de zorg van Mieke als zeer prettig ervaren.
Tijdens de intake werd ons gevraagd of er nog speciale wensen waren mbt de kraamverzorgster. Mijn antwoord hierop was dat het iemand moet zijn die het werk met haar hart doet. En dat doet Mieke! Dit soort mensen mag je wat mij betreft klonen. Je kunt er hier niet genoeg van hebben.
Mieke heeft ons een heerlijke kraamweek gegeven. Naast dat ze de huishoudelijke taken ontzettend snel en efficient uitvoert, was zij zeer betrokken. De afstand en nabijheid die Mieke in haar werk hanteert is zeer professioneel. We hebben veel van haar geleerd.
Mocht er ooit nog een tweede kindje komen dan melden wij ons graag weer bij jullie aan. Bedankt!


 Ik voelde me heel erg in goede handen. Ook de juiste aandacht voor mijn specifieke situatie. Dank voor de goede zorgen!


Mieke was precies wat ik nu nodig had; iemand die me relaxed en nuchter door de kraamweek heen kon loodsen en me vertrouwen kon geven voor de tijd erna. Zeer prettig in de omgang, altijd een luisterend oor en ook erg leuk contact met onze dochter van 2,5.


 Dankzij Mieke hebben wij een fantastische kraamweek gehad, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp!

Suzan

Suzan is een ongelooflijk prettige kraamverzorgster, bracht zoveel rust en vertrouwen in ons huis, hopen haar zeker nog een keer in ons huis te mogen verwelkomen bij een volgende!


Suzan heeft ervoor gezorgd dat we een hele goede start hebben gemaakt met ons eerste kindje! De overgang naar er deze week alleen voorstaan was minimaal door de goede voorbereiding. De kraamweek was dankzij Suzan ontspannen en vooral heel veel genieten. Haar praktische tips en de emotionele zorg en betrokkenheid maakt haar heel bijzonder en wij denken dat ze nog heel veel gezinnen heel blij gaat maken. Wij hadden expliciet gevraagd om hulp bij de verzorging van de baby en niet voor huishoudelijke taken. Daarom is dat eigenlijk bijna niet van toepassing geweest, maar wat Suzan heeft gedaan was heel goed.


 Hele fijne kraamzorg van Suzan gehad, kijk hier zeer prettig op terug!


Suzan was geweldig. Ik voelde me snel op mijn gemak en ze heeft mij en Isabelle heel goed verzorgd. Dat was ook wel nodig na de keizersnede. Ze is rustig en luistert goed. En het was heel fijn dat ze Engels sprak met mijn man. Nogmaals dank voor de goede zorgen!


Erg prettig dat jullie flexibel zijn en meedenkend. Aangezien wij een moeilijke start hadden bij de geboorte van onze zoon zijn we erg blij dat jullie erg meelevend zijn geweest. Zowel Suzan, als de mensen op kantoor. Daarvoor onze hartelijke dank.

Jacqueline

Wij hebben een enorm leuke week gehad met Jaqueline. Ze heeft ons veel advies gegeven met al haar ervaring als verpleegkundige. TOP!
De kraamweek als relaxed, vlot en gezellig ervaren. Nogmaals veel dank hiervoor. Hopelijk tot over een paar jaar.


 Waren super blij met Jacqueline! Superweek gehad.


Wij hebben een zeer voorspoedige kraamweek gehad. Dit is mede dankzij de goede zorgen van Jacqueline en het delen van haar vakkundige kennis. De afspraken die van tevoren gemaakt zijn tijdens het huisbezoek zijn allemaal nageleefd en dit gaf ons een ontzettende rust.


Een extra pluim voor Jacqueline. Van haar kundigheid en ervaring heb ik weer veel geleerd en ze heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven. Dank weer voor de enorm fijne dagen!


Ik heb een fijne kraamtijd gehad dankzij Jacqueline. Ze was niet enkel bezig met mijn zoontje, maar ook met mij en met mijn gezondheid. Ze gaf ons veel informatie, liet ons dingen zien bijvoorveeld hoe we het beste onze zoon in bad moesten doen of het geven van handige tips zolas bv om hem te laten wennen in zijn bedje of ervoor zorgen dat hij zijn fles opdrinkt. Aangezien dat hij geen groter drinker is en veel last van krampjes heeft. Het was ook fijn om te zien dat onze zoon het ook fijn vond om in Jacqueline der armen te liggen. Jacqueline deed uit derzelf het huishouden, wat ze van ons niet hoefde te doen maar wat ze toch deed. Mocht er ooit een tweede kindje komen dan zouden wij sowieso vragen of Jacqueline weer ons kraamverzorgster wil zijn. Dank jullie wel voor een fijne kraamtijd.  


Onze dochter, Owen en ik zijn super tevreden en blij dat we Jacqueline als kraamverzorgende mochten treffen. Ze brengt heel veel ervaring met zich mee en het klikte direct met haar. Jacqueline is makkelijk in omgang en legt alles duidelijk uit. Ze is tot haar uiterste gegaan om me te helpen de borstvoeding op gang te brengen waaronder allerlei thee drinken tot het aanraden en ophalen van de oxytocine spray bij de huisarts en met de lactatiedeskundige schakelen. Daar ben ik haar alleen dankbaar voor. Dank Jacqueline voor je tijd en hulp!!!

Meer artikelen...

  • 1
  • 2