Partners

Verloskundigen:

Wij werken onder andere veel samen met:

Baby- en kraamvrouwmassage:

Naast haar werk in de kraamzorg heeft Coby Redeker een massagepraktijk:  ‘woordeloos 1’. Ze is gespecialiseerd in het geven van massages aan zwangere vrouwen, kersverse moeders in de kraamweek en baby's.

Borstvoeding:

Borstvoedingscentrum gevestigd in Amsterdam. Hier kun je terecht voor Lactatiekundig advies en een verscheidenheid aan borstvoedingsproducten. 

Met Myrte van Lonkhuijsen hebben wij een goeie samenwerking. Zij is werkzaam als lactatiekundige www.myrtevanlonkhuijsen.nl 

Zwangerschapsyoga

  • Vanaf 2016 is Marja Raats gestart met de Yoga Geboortepraktijk, waar onder andere zwangerschapsyoga wordt aangeboden. Marja is een gediplomeerde, ervaren yogadocente.
    Yoga in Abcoude: ''Doe ook mee met zwangerschapsyoga en besteed aandacht aan je ademtechnieken, ondersteunende yogahoudingen, massage- en ontspanningsoefeningen. Tijdens een partnerles is je partner ook welkom!''

En nog wat handige links:

  • Ouder Kind Centrum Diemen :  Een advies en informatiecentrum voor (aanstaande) ouders met kinderen tot 23 jaar en professionals. 
  • Centrum voor Jeugd en gezin:  Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor alle ouders en opvoeders die vragen hebben over de opvoeding,
    het opgroeien of de gezondheid van hun kind.
  • Groeigids.nl: De digitale versie van de Groeigids.
  • Apotheek.nl: download hier de zelfzorggids "wat kan ik doen en wat mag ik slikken tijdens zwangerschap en borstvoeding"