Gastenboek

Gastenboek

39 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Dear Kraamenco team! It’s after 2 months that we finally take the time to say again a huge thank you for the team and the kraamzorg that we had through you.
  Ilva has been an exceptional help and support throughout this kraam periode. Looking after the whole family the best way possible. We really enjoyed our time meeting with our newborn and learning again to look after our second bundle of joy. She was also exceptionally sweet and kind to our first born who really had fun with Ilva.
  We thank you one more time and hope to see you again in the future if our family grows again.
  Also thank you Denise for the intake and Adinda for the breastfeeding advice!

 2. Brenda heeft de eerste 5 dagen van de kraamzorg op zich genomen en dat was heel fijn! We waren er erg blij mee!
  Susan kwam de laatste 2 dagen en heeft ons ook heel fijn geholpen.
  Jullie zijn een topteam!

 3. Lieve Jaqueline,

  Ten eerste wat een topper ben je
  Je was echt mijn houvast en je stond altijd voor ons klaar. Onze dochter was onze eerste baby en je hebt ons alles zo goed uitgelegd en zoveel geduld gehad. Ik zou je bij iedereen aanbevelen iedereen zou een Jaqueline moeten hebben. We missen je gewoon een beetje
  Mocht er een tweede komen hoop ik je weer te zien. 😊

 4. We had an amazing experience with our Kraamzong – Brenda. Me and my husband got our fist child and Brenda explained us the most essential things ( feeding, sleep, temperature, bathing …etc). Also we got help with house work/ cooking, which was so helpful since I was on a bed rest after c – section.
  Thank you Kraam & Co for such a great support!

  Best,
  Natalia & Matthias

 5. Wat een top bureau zijn jullie! Wij hebben aan Marja echt een topper gehad 🙂 zo fijn en belangrijk is het als je een fijne kraamhulp hebt. Ik moest een paar keer tussendoor naar het ziekenhuis, zodra we het ziekenhuis verlieten belde ik naar Kraam en Co en Marja stond een halfuur later al voor onze deur om ons in de middag nog te helpen.

  Dank jullie wel dames! Echt een hele fijne kraamweek gehad.

 6. Wat heb ik een fijne tijd met Mieke gehad! Ze was bij mijn bevalling in het ziekenhuis, ik moest een nachtje blijven en toen ik de volgende middag thuis kwam was Mieke er alweer snel! Hele fijne week gehad en veel informatie gekregen. Heel veel ervaring en dat is dan precies wat je nodig hebt.

  Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen! Normaals heel erg bedankt.

  Liefs Sabrina en Rowan

 7. Kraam&Co was ons aangeraden door een vriendin en we hebben hier zeker geen spijt van gehad. Claire is in oktober een week bij ons geweest, wij hebben erg veel gehad aan haar goede zorgen en grote kennis waardoor ze ons veel goede tips en adviezen kon geven. Naast de goede zorgen voor ons en Evi was ze ook erg fijn in de omgang met de twee andere kids in huis. Nogmaals bedankt voor alles!

 8. We willen kraam&co en in het bijzonder Amanda en Marja bedanken voor een fantastische kraamtijd. Mede door jullie luisterende oor, goede verzorging, fijne adviezen, vertrouwde gevoel hebben we op een hele fijne roze wolk gezeten tijdens onze kraamtijd. Ook onze twee jarige zoon vond het fijn dat jullie er waren en ook wij vonden het prettig hoe jullie hem bij de verzorging van zijn kleine zus betrokken.

  We zouden kraam&co en deze twee toppers zeker aanraden.

  Groeten Johan, Marleen, Daan en Julia.

 9. We willen Kraam & Co en in het bijzonder Brenda hartelijk danken voor de professionele en persoonlijke hulp die we hebben mogen ontvangen in de eerste week na de geboorte van onze zoon.
  De bevalling was lang, zwaar en naar dus het herstel moest van ver komen. Brenda heeft ons in alles super goed bijgestaan en samen zijn we opgekrabbeld naar een sterk, positief en uitgerust team!
  Dank Brenda voor al je hulp, het was zo gezellig, we missen je!

  Liefs,

  Berbe, Cuno, Luca en een high five van Koelkassie natuurlijk 😉

  1. Beste Berbe,
   Dank voor je lieve woorden nav de zorg die Brenda gegeven heeft.
   Doe rustig aan de komende tijd en geniet van jullie kleine.
   Team Kraam en co

 10. Lieve Kraam & Co,

  Onze dank is groot voor de hele fijne en professionele zorg door jullie kraamverzorgende Ilona. Ze was erbij na de geboorte van onze zoon, wat een traumatisch bevalling was en ook toen was ze er voor ons na een week in het ziekenhuis te zijn gebleven.

  Ditmaal weer voor jullie gekozen na de fijne ervaring en gelukkig was mijn tweede bevalling van onze dochter een hele fijne ervaring. Wat waren we blij toen Ilona weer voor onze deur stond. De kraamweek hebben wij vervolgens op een roze wolk doorgebracht! Ilona is een super lieve, warme, professionele en gepassioneerde dame die er voor ons allemaal was. Mijn zoon van ondertussen bijna 3 jaar zal haar zeker missen (en wij stiekem ook!).

  In de toekomst zullen wij zeker weer terugkomen en we raden jullie zorg 100% aan :)!

  Veel liefs,
  Souf, Eline, Ilyas en kleine Najoua

 11. Voor ons 3e kindje weer gekozen voor de zorg van Kraam & Co. Voor de tweede keer (op verzoek) Jacqueline als kraamverzorgster gehad en hier waren wij wederom super blij mee.

  Jaqueline is een zeer kundige, betrokken, flexibele en lieve kraamverzorgster. Haar ervaring als verpleegkundige gaf ons de extra zorg en vertrouwen die we goed konden gebruiken na de lastige bevalling en hulp bij borstvoeding, waarbij wij obv haar advies een lactatiedeskundige voor hebben ingehuurd.

  Ook hebben de andere twee kinderen ontzettend genoten van de aanwezigheid van Jacqueline, dat gaf ons wederom ook veel rust!

  Een echte aanrader!

  Liefs Nicky, Pascal, Abigaïl, Benji en Vaiana

 12. Met 39+3 dagen snachts van onze zoon Luca bevallen in het ziekenhuis. Om 6 uur sochtends zaten we thuis en om 9 uur stond de kraamhulp al voor de deur. Heel erg fijn om zo snel iemand thuis te hebben!

  Super fijne week gehad met eerst Pien en daarna Anneke. Super veel van geleerd en erg fijn dat ze er waren!
  Waren ook erg lief met onze honden, wat zeker een pluspunt is!
  Ik mis ze nu al!

  Mocht er ooit een 2e komen, kom ik zeker terug voor Pien en Anneke!

  Groetjes Shaun, Priscilla, Luca, Hunter en Shadow 💜

 13. Voor de tweede keer een heerlijke kraamweek achter de rug mede dankzij lieve Claire! Haar enthousiasme, kennis, inzet en positiviteit hebben ervoor gezorgd dat we extra hebben genoten. Zo jammer dat het weer voorbij is, maar ik raad echt iedereen Kraam&Co aan, en in het bijzonder lieve Claire. We gaan je missen.

  Veel liefs,
  Amina, Khalid, Esma en Moesa

 14. Afgelopen week hebben wij voor de tweede keer een heerlijke kraamweek mogen ervaren door de inzet van kraamverzorgsters van Kraam en Co. Mocht er een derde kindje in ons gezin worden verwelkomd, zouden we zeker weer graag kiezen voor de Kraamzorg van Kraam en Co. Een prettig kleinschalig kraambureau waarbij zorg op maat wordt geleverd.

  Kraam en Co hartelijk dank voor deze tweede kraamweek!!!

 15. Wij zijn heel blij met kraamzorg die wij van Kraam & Co hebben gehad.

  Het was bedoeling was om in het ziekenhuis te bevallen, maar het werd een thuisbevalling. De kraamzorg was er snel nadat we vrijdag begin van de avond hadden gebeld. Met twee vrouw sterk, omdat er ook een leerling bij was. Heel fijn om hen er tijdens en net na de bevalling erbij te hebben gehad. In het weekend kregen we kraamhulp van één van hen. De week erop kwam er een andere kraamverzorgster. Wij hebben dus zorg mogen ontvangen van drie van jullie medewerkers. Alle drie lieve, bekwame en behulpzame dames die ons goed op weg hebben geholpen met met onder meer de verzorging van ons eerste kindje. Dank jullie wel!

 16. Wij hadden Claire als kraamverzorgende, zij was heel enthousiast en had veel kennis. We hebben goede adviezen en tips gekregen. Bedankt!
  Wij zijn heel tevreden over Kraam en Co. Echt een aanrader!

 17. Mijn keuze voor Kraam&Co was de warmte en het persoonlijke gevoel wat zij uitstraalden via de website. Andere kraambureaus hebben hele klinische en statische websites, maar gelukkig is Kraam&Co daar een uitzondering in!

  Het intake gesprek met Joke was ontzettend leuk, en ik was er nogmaals van overtuigd dat we de goede keuze hadden gemaakt. Professioneel met veel kennis en ervaring straalde van het gesprek af, maar er was ook ruimte voor grapjes en veel lachen.

  Na 39+1 weken kwam onze Olivier ter wereld, en toen de volgende dag Ilva bij ons op de stoep stond was er direct weer die klik, het vertrouwde gevoel, de professionaliteit maar ook de ruimte om te lachen! Wat een heerlijke week hebben we gehad samen met Ilva. Ze heeft ons zo ontzettend goed geholpen en zoveel geleerd. Ze heeft Olivier en mijzelf echt op de eerste plek gezet en ons ook door de moeilijke en onzekere momenten heen gesleept. Ilva is een vrouw die ontzettend veel ervaring heeft, geduldig is en weet waar ze het over heeft. We kregen het gevoel dat ze alle situaties al wel een keer heeft meegemaakt, wat ons veel rust en vertrouwen gaf. Ze is enthousiast, liefdevol en zorgzaam, en ze was echt fantastisch met Olivier. Dankjewel Ilva voor de heerlijke kraamweek die je ons gegeven hebt!

 18. Na een wat mindere ervaring met de kraamzorg bij de geboorte van onze dochter een aantal jaar geleden was dit echt een verademing!
  De telefonische intake was al meteen een fijn gesprek en toen wij op zondag uit het ziekenhuis kwamen was daar al vrij snel Jacqueline, wat een topper!
  Leuke spontane vrouw met heel veel medische kennis, enthousiasme, begrip en passie voor het vak. Zij heeft ons echt door de eerste week heen gesleept en wij zijn haar hier dan ook ontzettend dankbaar voor.

  Namens baby Kenjy en ons bedankt voor alles!

 19. Wat een fijn kraambureau! Ik was tot op een dag na 42 weken zwanger. Ze belden regelmatig op om te vragen hoe het ging en of het al zover was. Ook toen ik wat langer in het ziekenhuis moest blijven wilden ze graag op de hoogte gehouden worden, ze waren erg betrokken.

  Wij hadden Claire als kraamverzorgende en om haar in trefwoorden te beschrijven: betrokken, enthousiast, begaan, geduldig, met passie voor haar vak en niet onbelangrijk; heel veel kennis!

  Ik kan dit kraambureau écht aanbevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 2 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.