Gastenboek

Gastenboek

17 antwoorden op “Gastenboek”

 1. Met 39+3 dagen snachts van onze zoon Luca bevallen in het ziekenhuis. Om 6 uur sochtends zaten we thuis en om 9 uur stond de kraamhulp al voor de deur. Heel erg fijn om zo snel iemand thuis te hebben!

  Super fijne week gehad met eerst Pien en daarna Anneke. Super veel van geleerd en erg fijn dat ze er waren!
  Waren ook erg lief met onze honden, wat zeker een pluspunt is!
  Ik mis ze nu al!

  Mocht er ooit een 2e komen, kom ik zeker terug voor Pien en Anneke!

  Groetjes Shaun, Priscilla, Luca, Hunter en Shadow 💜

 2. Voor de tweede keer een heerlijke kraamweek achter de rug mede dankzij lieve Claire! Haar enthousiasme, kennis, inzet en positiviteit hebben ervoor gezorgd dat we extra hebben genoten. Zo jammer dat het weer voorbij is, maar ik raad echt iedereen Kraam&Co aan, en in het bijzonder lieve Claire. We gaan je missen.

  Veel liefs,
  Amina, Khalid, Esma en Moesa

 3. Afgelopen week hebben wij voor de tweede keer een heerlijke kraamweek mogen ervaren door de inzet van kraamverzorgsters van Kraam en Co. Mocht er een derde kindje in ons gezin worden verwelkomd, zouden we zeker weer graag kiezen voor de Kraamzorg van Kraam en Co. Een prettig kleinschalig kraambureau waarbij zorg op maat wordt geleverd.

  Kraam en Co hartelijk dank voor deze tweede kraamweek!!!

 4. Wij zijn heel blij met kraamzorg die wij van Kraam & Co hebben gehad.

  Het was bedoeling was om in het ziekenhuis te bevallen, maar het werd een thuisbevalling. De kraamzorg was er snel nadat we vrijdag begin van de avond hadden gebeld. Met twee vrouw sterk, omdat er ook een leerling bij was. Heel fijn om hen er tijdens en net na de bevalling erbij te hebben gehad. In het weekend kregen we kraamhulp van één van hen. De week erop kwam er een andere kraamverzorgster. Wij hebben dus zorg mogen ontvangen van drie van jullie medewerkers. Alle drie lieve, bekwame en behulpzame dames die ons goed op weg hebben geholpen met met onder meer de verzorging van ons eerste kindje. Dank jullie wel!

 5. Wij hadden Claire als kraamverzorgende, zij was heel enthousiast en had veel kennis. We hebben goede adviezen en tips gekregen. Bedankt!
  Wij zijn heel tevreden over Kraam en Co. Echt een aanrader!

 6. Mijn keuze voor Kraam&Co was de warmte en het persoonlijke gevoel wat zij uitstraalden via de website. Andere kraambureaus hebben hele klinische en statische websites, maar gelukkig is Kraam&Co daar een uitzondering in!

  Het intake gesprek met Joke was ontzettend leuk, en ik was er nogmaals van overtuigd dat we de goede keuze hadden gemaakt. Professioneel met veel kennis en ervaring straalde van het gesprek af, maar er was ook ruimte voor grapjes en veel lachen.

  Na 39+1 weken kwam onze Olivier ter wereld, en toen de volgende dag Ilva bij ons op de stoep stond was er direct weer die klik, het vertrouwde gevoel, de professionaliteit maar ook de ruimte om te lachen! Wat een heerlijke week hebben we gehad samen met Ilva. Ze heeft ons zo ontzettend goed geholpen en zoveel geleerd. Ze heeft Olivier en mijzelf echt op de eerste plek gezet en ons ook door de moeilijke en onzekere momenten heen gesleept. Ilva is een vrouw die ontzettend veel ervaring heeft, geduldig is en weet waar ze het over heeft. We kregen het gevoel dat ze alle situaties al wel een keer heeft meegemaakt, wat ons veel rust en vertrouwen gaf. Ze is enthousiast, liefdevol en zorgzaam, en ze was echt fantastisch met Olivier. Dankjewel Ilva voor de heerlijke kraamweek die je ons gegeven hebt!

 7. Na een wat mindere ervaring met de kraamzorg bij de geboorte van onze dochter een aantal jaar geleden was dit echt een verademing!
  De telefonische intake was al meteen een fijn gesprek en toen wij op zondag uit het ziekenhuis kwamen was daar al vrij snel Jacqueline, wat een topper!
  Leuke spontane vrouw met heel veel medische kennis, enthousiasme, begrip en passie voor het vak. Zij heeft ons echt door de eerste week heen gesleept en wij zijn haar hier dan ook ontzettend dankbaar voor.

  Namens baby Kenjy en ons bedankt voor alles!

 8. Wat een fijn kraambureau! Ik was tot op een dag na 42 weken zwanger. Ze belden regelmatig op om te vragen hoe het ging en of het al zover was. Ook toen ik wat langer in het ziekenhuis moest blijven wilden ze graag op de hoogte gehouden worden, ze waren erg betrokken.

  Wij hadden Claire als kraamverzorgende en om haar in trefwoorden te beschrijven: betrokken, enthousiast, begaan, geduldig, met passie voor haar vak en niet onbelangrijk; heel veel kennis!

  Ik kan dit kraambureau écht aanbevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


The maximum upload file size: 2 MB.
You can upload: image.
Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded.